PNL, nou scandal cu PSD din cauza impozitării: Discuţii interminabile!

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, a declarat că discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă este inserată artificial pe agenda publică, potrivit unui comunicat de presă. El susține că prioritatea este structurarea corectă a aparatului fiscal și redesenarea aparatului bugetar.

CITEŞTE ŞI: ÎPS Teodosie critică bărbaţii fără barbă: Sunt ciuntiţi!

„Trebuie să fim atenți și circumspecți la orice mișcare fiscală care promite schimbarea sistemului de impozitare a veniturilor, pentru că introducerea amatoristică a unei astfel de mutări poate produce monștrii. Evaziune fiscală, distrugerea unor afaceri mici și mijlocii, muncă la negru sau la gri, explozie a prețurilor”, a declarat Bogdan Huțucă.

Discuţii interminabile

„Am avut discuții interminabile în coaliție despre calea de urmat la nivel de regim fiscal, pentru că problema de fond este una de credibilitate, deficit și inflație. Să redeschidem acum acest subiect este inoportun, cel puțin fără o bază tehnică solidă”, a mai spus el.

Declarațiile au apărut după ce mai mulți lideri PSD au readus în discuție eventuala schimbare a regimului fiscal din 2025.

Un alt liberal, Tănase Stamule, a preluat și el tema și a publicat pe contul său de Facebook un decalog al cotei unice, despre care a spus că „susține oamenii harnici care știu ce să facă cu banii lor, ajută la dezvoltarea economică rapidă a României, fiindcă folosește potențialul românilor care vor să muncească și stimulează crearea și consolidarea clasei de mijloc, susține oamenii liberi”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.