sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPiedone, după ce a demolat o construcție ilegală: În Sectorul 5 NU...

Piedone, după ce a demolat o construcție ilegală: În Sectorul 5 NU e loc de discriminări, nedreptate și tratament diferit

-

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus demolarea unui zid ridicat ilegal, care bloca un drum public între străzile Livezilor și Calinici.

Edilul a avertizat că nicio construcție ilegală nu va fi tolerată și reprezintă un atac direct la adresa drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

„În Sectorul 5 NU e loc de discriminări, nedreptate și tratament diferit față de anumite persoane, doar pentru că sunt dintr-o clasă socială defavorizată!

În Sectorul 5 și nici în București, capitală europeană, NU poate exista un nou “Zid al Berlinului”, doar pentru că anumiți cetățeni consideră că au dreptul să construiască PE SPAȚIUL PUBLIC, un perete despărțitor de ceilalți vecini din cartier! Și nu orice fel de perete, ci unul de peste 3 metri înălțime, din beton!

Nu accept și noi voi accepta niciodată astfel de acțiuni ILEGALE, care sunt un atac direct la drepturile și libertățile fundamentale ale omului!
Am primit astăzi o sesizare din partea unui locuitor din zona Livezilor și am vrut să verific personal situația. Într-adevăr! Un zid de beton bloca un drum public dintre străzile Livezilor și Calinici!

Am dispus dărâmarea imediată a acestui zid, care nu numai că era ilegal, dar era și un afront adus unei categorii sociale ce locuiește în zonă!

S-a terminat cu șmecheriile! S-a terminat cu băieții “de cartier” care consideră că sunt stăpâni pe domeniul public!
În fața lui Dumnezeu, toți suntem EGALI!
De mâine, începem revitalizarea zonei Livezilor!

Montăm peste 10 camere de supraveghere care vor fi conectate la dispeceratul Poliției Locale Sector 5 pentru a stopa consumul de droguri!

Este inadmisibil ca ziua în amiaza mare să existe persoane care se droghează după blocuri! Este inadmisibil ca martori la toate aceste lucruri să fie copii de 4-5 ani care se joacă în zonă!

Poliția Locală va face tot ce poate, în limita atribuțiilor pe care le are, pentru a stopa acest fenomen! Solicit și sprijinul Poliției Naționale, pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple!

În mandatul meu vreau ca acest lucru să nu mai existe! Stop droguri!
Administrația locală va curața și asfalta!

Le-am dat termen celor care se ocupă de reamenajare! O săptămână! Nu mai mult!

De astăzi, un echipaj al Poliției Locale Sector 5 se va afla permanent în zonă!

Fac apel, pe această cale, către toți locuitorii din zonă: păstrați curățenia! Noi salubrizăm, dar depinde doar de dumneavoastră ce se întâmplă după! Vom monitoriza prin dispecerat și cei care nu vor respecta regulile, vor fi amendați!”, a scris pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...