Petreceri organizate ilegal au fost oprite de polițiști

Foto, petrecere . Sursa:

Poliția Capitalei a descins la un club unde avea loc o petrecere privată. Participanții au fost amendați cu 64.000 de lei iar administratorul clubului cu 15.000 de lei.

Polițiștii au oprit și o petrecere privată, în Sectorul 5, unde au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei.

”Astăzi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 00:05, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din Sectorul 1 se defășoară o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

La fața locului au sosit polițisți de la secțiile 1, 3 și 4. Ei au legitimat și sancționat contravențional 64 de persoane. Valoarea totală a amenzilor  este de 64.000 de lei.

Administratorul clubului a fost sancționat cu amendă în valoare de 15.000 de lei, potrivit stiripesurse.ro.

O altă petrecere oprită

O altă petrecere a fost întreruptă de polițiștii bucureșteni, ieri, în jurul orei 15:30. Polițiștii Secției 19 Poliție au descoperit la o adresă din Sectorul 5, că are loc aniversarea unui bărbat unde sunt invitate mai multe persoane.

Au fost legitimate 23 de persoane. Acestea ulterior au fost sancționate contravențional cu amenzi in valoare de 36.000 RON.

Toate sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, arată Poliția Capitalei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.