Petrache, despre candidatura lui Firea la Primăria Capitalei: „Ce şansă are: Să-i dea Dumnezeu sănătate!”

Liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, nu crede în șansele Gabrielei Firea de a fi aleasă primar general al Capitalei. El a susținut că, potrivit sondajelor, PNL este favorit pentru Primăria Capitalei.

Marian Petrache PNL”PSD probabil o va avea pe doamna Firea candidat la București. PNL este obligat să aibă un candidat care să fie agreat de electoratul de dreapta și în același timp să adune foarte multe voturi de la nehotărâți. Sunt convins că PNL va câștiga alegerile la București. Ce șanse are doamna Firea? Să îi dea Dumnezeu sănătate! E alegerea PSD, nu a noastră. (…) Rivalitatea politică va exista în permanență. Eu respect orice adversar”, a spus Petrache.

Liberalul a precizat că Bucureștiul are nevoie de un candidat foarte pregătit, care să rezolve problemele cu RATB și RADET. Petrache nu este interesat să candideze la București, deoarece s-ar putea să candideze pentru un nou mandat la CJ Ilfov.

„Sunt convins că toate partidele vor avea un candidat la București. PSD probabil o va avea pe doamna Firea la București. PNL este obligat să aibă un candidat care să fie agreat de electoratul de dreapta și să adune foarte multe voturi de la cei nehotărâți. Sunt convins că PNL va câștiga alegerile în București”, a spus Marian Petrache la Parlament, întrebat cum privește o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la Capitală, potrivit Agerpres.

El a susținut că, potrivit sondajelor, PNL este favorit pentru Primăria Capitalei. „Eu sunt convins că PNL va câștiga alegerile. Ce șansă are doamna Firea: Să-i dea Dumnezeu sănătate! Nu știu. Este alegerea PSD, nu alegerea noastră”, a adăugat Petrache.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.