Pesedista Gabriela Firea este oficial primarul general al Capitalei. A depus jurământul

vedete
Gabriela Vrânceanu Firea

După o săptămână în care a acuzat PNL că-i pune bețe-n roate, Gabriela Firea a depus în sfârșit jurământul, devenind astfel, oficial, primarul general al Capitalei.

După depunerea jurământului, Gabriela Firea a prezentat şi câteva dintre obiectivele pe care le are în noua funcţie.

„Voi fi acolo unde va fi nevoie de fiecare dată. Am constatat că misiuneaa mea, deşsi pare imposibilă, este posibilă. Avem în Bucureşti obiective de investiţii deschise care sunt în stadiul incipient de peste zece ani de zile pentru că nu au fost verificate, pentru că nu le-a păsat. Pentru că atunci când au fost obstacole nu s-a cerut sprijinul parlamentului, care poate să modifice legi greşite. Vom intra, din pacate, în cartea recordurilor la exemple „aşa nu”. În ceea ce mă priveşte, niciun obiectiv de investiţii nu îşi va mai depăşi termenele stabilite, pentru că în mandatul meu niciun contract nu se va mai semna în Primaria Capitalei fără penalităţi usturătoare pentru toţi cei care cred că vin să participe la licitaţii pentru primărie, pe urma subcontractează lucrarile şi lasă Capitala în şantier”, a declarat Gabriela Firea.

La ceremonia de învestire în funcţie au participat mai mulţi sociali-democraţi, printre care şi preşedintele PSD Liviu Dragnea. De asemenea, la eveniment a fost prezent şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi foşti colegi de la Trustul Intact ai Gabrielei Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.