Percheziții mai multe balastiere și firme care fac operațiuni miniere, din județul Galați

Perchezițiile se fac într-un dosar de evaziune fiscală și operațiuni neautorizate cu agregate minerale, instrumentat de ofițerii de la Investigarea Fraudelor și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Galați-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu inspectori antifraudă din cadrul ANAF pun, miercuri, 3 noiembrie, în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, la sediile și punctele de lucru a două societăți comerciale, din județul Galați, care au ca obiect de activitate extracția și comercializarea de agregate minerale.
„În fapt, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiunile de evaziune fiscală și executarea de activități miniere fără permis sau licență”, informează IPJ Galați.

Totodată, sunt desfășurate activități pentru descoperirea de înscrisuri, bunuri și sume de bani, provenite din activitățile ilegale ce interesează cauza, respectiv exploatarea agregatelor minerale, fără îndeplinirea condițiilor impuse de cadrul normativ aflat în vigoare.

La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.