Percheziții în județele Galați și Dâmbovița

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Poliția Română efectuează vineri dimineață 41 de percheziții domiciliare și 9 descinderi, pentru combaterea infracționalității, protejarea comunității de activitățile ilegale.

Dar și punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente. Ele se fac în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor. braconaj, uz de arma fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol.

 Ce județe sunt vizate

Perchezițiile au loc în județele Galați, Dâmbovița, Arad, Mureș, Covasna, Dolj, Harghita, Constanța, Prahova, Mehedinți și Hunedoara.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate, potrivit .stiripesurse.ro.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității. Dar și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, transmite MAI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.