joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăParteneriat pentru dezvoltare personală și profesională a tinerilor din sectorul 5

Parteneriat pentru dezvoltare personală și profesională a tinerilor din sectorul 5

-

Primăria Sectorului 5 a anunțat marți că a semnat, prin primarul Cristian Popescu Piedone, un contract de parteneriat cu Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară “Dumitru Moțoc”, Camera de Comerț și Industrie Română-Germană și Selgros Cash & Carry SRL.

Parteneriatul are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și sprijinirea acestora în tranziția de la școală la un loc de muncă.

Parteneriatul prevede că tinerii vor beneficia de 80% formare practică, care va fi realizată, în mare parte, la operatorul economic, informează Primăria Sectorului 5.

În planul de școlarizare al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară “Dumitru Moțoc”, în anul școlar 2023-2024, au fost aprobate două clase de învățământ profesional DUAL, cu următoarele calificări: Brutar-patiser-preparator produse făinoase, Preparator produse din carne și pește. Este pentru prima dată când elevii colegiului pot participa la clase cu specializare de măcelar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...