luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăInvestigațiiAchiziții publiceOnțanu a angajat o firmă să sape după apă de izvor

Onțanu a angajat o firmă să sape după apă de izvor

-

neculai-ontanu-Edilul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onțanu, s-a apucat să caute apă potabilă în sector, de parcă ar veni marea secetă.

În acest sens, Onțanu a angajat firma Recon și Doje SRL, care are misiunea de a fora cinci puțuri de apă și a amenaja fântâni, potrivit unui contract semnat cu Primăria Sectorului 2 a Capitalei. El a fost împărțit în două loturi: unul în valoare de 668.473 de lei, iar altul cu o valoare de 445.927 de lei.

„Pentru că am văzut interesul şi aprecierea bucureştenilor pentru fântânile de mare adâncime pe care le-am amenajat în sectorul 2, am decis înfiinţarea altor trei noi fântâni publice, cu apă de cea mai bună calitate. Şi de această dată, fântânile sunt personalizate:
în Parcul „Cinema Floreasca” – „Fântâna “Stelelor”, în Parcul „Morarilor” – Fântâna „Sfântul Nicolae”, în Parcul „Tei” – Fântâna „Nizami”, scria Neculai Onțanu pe pagina de facebook în noiembrie 2013.

Potrivit acestuia, apa din fântânile deja existente este verificată lunar de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, instituţie care atestă că este potabilă şi bună pentru consumul populaţiei.

În prezent, în sectorul 2 funcţionează opt fântâni de mare adâncime care sunt alimentate cu apă ce provine din pânza freatică şi care la rândul ei este alimentată din izvoare. Prima fântână de acest fel inaugurată de Primăria Sectorului 2 a fost “Fântâna lui Bucur”, cu adâncimea de 220 de metri, care a fost pusă în funcţiune în iunie 2011 în noua Piaţă Obor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...