OLANDA. Un român a fost prins cu 2 tone de cocaină în camion

FOTO: planet_fox/Pixabay.com
FOTO: planet_fox/Pixabay.com

Un român în vârstă de 28 de ani a fost arestat în Olanda după ce s-a descoperit că transporta în camion 2 tone de cocaină. Arestarea a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit De Telegraaf, poliția a interceptat camionul pe autostradă, lângă Barendrecht, în cursul zilei de sâmbătă, după ce ar fi primit un pont. În momentul în care ofițerii au deschis ușile compartimentului de marfă al camionului, sute de pachete cu droguri au căzut afară.

Procuratura a estimat că, pe stradă, valoarea drogurilor este de peste 190 de milioane de euro. Șoferul camionului, un român de 28 de ani, a fost arestat. Românul va fi dus marți în fața unui judecător de instrucție și va fi trimis în judecată pentru trafic de droguri.

Cocaina a fost distrusă. Ancheta în acest caz este abia la început, autoritățile încercând să stabilească proveniența drogurilor și să descopere toată rețeaua, pentru că se presupune că românul este doar un pion în toată operațiunea. Camionul pe care în conducea era înmatriculat în Belgia

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.