Oana Zăvoranu, acuzată de ŞANTAJ

oanazavoranu
Oana Zavoranu. Sursa foto: playtech.ro

Oana Zăvoranu și avocatul ei, Ionuț Silviu Călin, sunt învinuiți de șantaj de managerul Spitalului Colțea, medicul Ioan Bogdan Furtună. Ce-i doi l-ar fi acuzat pe medic că a condus defectuos clinica privată One Life, iar banii ceruți sunt o compensație.

CITEŞTE ŞI: Oana Zăvoranu anunţă că a divorţat: Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă!

Oana Zăvoranu i-ar fi cerut managerului Spitalului Colțea suma de 800.000 de euro inițial, iar în urma mai multor zile de negocieri s-a ajuns la 200.000 de euro.

Medicul acuză că ar fi fost șantajat de actriță prin intermediul avocatului său, iar dacă nu se supune, iese în presă să facă publice presupuse fapte de delapidare și evaziune fiscală.

Oana Zăvoranu i-ar fi cerut 800.000 de euro lui Ioan Bogdan Furtună

Managerul Spitalului Colțea din București, dr. Ioan Bogdan Furtună, a fost chemat să depună mărturie în calitate de parte vătămată în procesul îndreptat împotriva Oanei Zăvoranu.

În cursul anului 2021, cei doi suspecți ar fi încercat să oblige medicul să restituie suma pe care aceștia o plătiseră în avans, sub forma unui presupus împrumut fictiv. Motivul invocat ar fi fost presupusul management defectuos al clinicii de înfrumusețare a actriței.

Presiuni psihologice

Conform acuzațiilor, șantajul ar fi fost exercitat prin intermediul unor presiuni psihologice, incluzând mesaje pe platforma Facebook și amenințări formulate în cadrul interviurilor televizate.

În ședința de luni, 26 februarie, medicul a povestit magistraților cum au stat lucrurile în cazul de șantaj.

„Pe data de 08.04.2021 împreună cu Andrei Țârdrea am mers la Ionuț Silviu Călin, iar acesta din urmă mi-a spus că din înscrisurile pe care le-a studiat a reieșit că aș fi vinovat de evaziune fiscală și delapidare (n.r. – la firma One Life a Oanei Zăvoranu).

Nu a fost de acord să îmi prezinte înscrisurile, motivând deja are un contract semnat cu Oana Zăvoranu, care este confidențial. A fost o discuție, a spus că faptele sunt în legătură cu societatea One Life. Ionuț Silviu Călin a mai spus că ar trebui să încep o negociere cu doamna Zăvoranu, pentru că altfel aceasta mă va „da în presă” și va „face tam-tam””, a declarat Ioan Bogdan Furtună.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.