sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaO tânără adoptată în Belgia își caută mama în România. La naștere...

O tânără adoptată în Belgia își caută mama în România. La naștere a dat un nume fals

-

Ioana Manole, o tânără adoptată de o familie din Belgia, își caută mama care i-a dat naștere. Ioana a venit pe lume în data de 16 ianuarie 1990, la Maternitatea Polizu din București, scrie într-un anunț publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Condițiile sale de naștere au fost atipice și pline de mister: mama sa a furnizat o identitate falsă la momentul internării: „Mama mea a furnizat o identitate falsă la momentul prezentării sale la maternitate. Din fișa maternității aflăm că era o adolescentă în jur de 13 ani. La câteva ore după naștere, ea a părăsit locul, lăsându-mă acolo”, a precizat tânăra.

Datele furnizate de mama au declanșat o anchetă, dar niciun rezultat concret nu a putut fi obținut.

Abandonată de cea care ar fi trebuit să îi fie alături, Ioana a fost plasată în Orfelinatul de la Arcul de Triumf. Povestea ei, însă, începe să prindă contur când, la vârsta de 7 luni, este adoptată de o familie belgiană.

„Doresc ca povestea mea să ajungă la cât mai multe persoane, iar poate cineva din familia mea își amintește ceva”, mărturisește Ioana.

Determinată să descopere adevărul, ea este pregătită să facă un test ADN pentru a confirma orice potențială legătură familială.

Ioana încheie cu un apel către toți cei care o pot ajuta: “Știu că este nevoie de un miracol, dar cu siguranță miracolele se întâmplă pentru cei care cred. Eu cred că, dacă ne unim forțele, acesta se va realiza.”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...