O româncă s-a întors întors acasă după 12 ani de Italia și a deschis o afacere

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Nicoleta Geaboc, o tânără antreprenoare româncă întoarsă în țară după 12 ani petrecuți în Italia, a adus un strop de rafinament și savoare în orașul Slobozia prin Gelateria Adela, proiectul său în domeniul înghețatei artizanale. Această afacere a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 120.000 de euro, în creștere cu 30% față de anul precedent, informează Ziarul Financiar.

Nicoleta a fost fascinată de înghețata artizanală în timpul șederii sale în Italia și, când s-a întors în România, și-a dorit să ofere orașului său o experiență unică.

„Am locuit în Italia 12 ani şi adoram îngheţata artizanală. M-am întors acasă în România şi mi-aş fi dorit să mănânc o îngheţată bună, însă în oraşul meu nu exista o gelaterie. Apoi, am avut oportunitatea, în cadrul programului Start-Up Plus, să depun proiectul meu şi a fost o idee şi un proiect câştigător. De acolo s-a înfiripat toată povestea aceasta. Am reuşit să aducem în oraş ceva unic. Numele gelateriei este şi numele fetiţei mele. Ea a fost sursa mea de inspiraţie în tot acest proiect. Ideea a pornit şi de la faptul că îmi doream să îi ofer deserturi cât mai naturale”, a precizat Nicoleta.

Astfel, a luat decizia de a deschide Gelateria Adela, un proiect îndrăzneț pe care l-a început în urmă cu aproximativ patru ani alături de soțul său. Investiția inițială în afacere a fost de aproximativ 60.000 de euro, parte din aceasta fiind obținută prin intermediul programului Start-Up Plus, iar restul din fonduri proprii.

Gelateria Adela oferă în fiecare zi 16 sortimente diferite de înghețată, folosind ingrediente naturale precum lapte, frișcă, fructe și piureuri de fructe 100% naturale, fără adaos de zahăr.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.