sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră O parte din acoperişul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, distrus de...

 O parte din acoperişul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, distrus de vânt

-

O parte din acoperişul clădirii sediului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost smulsă de vântul puternic, fiind avariate opt autoturisme parcate în apropiere.

Din acest motiv, evenimentele care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, în cadrul Zilei porţilor deschise, vor fi reprogramate. Nu au fost persoane rănite în urma incidentului, potrivit g4media.ro.

”Totodată, având în vedere faptul că siguranţa cetăţenilor este cea mai importantă şi din cauza condiţiilor meteorologice extreme, Ziua porţilor deschise, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 29.03.2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a fost anulată şi va fi replanificată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sergent major Roxana Botezatu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...