miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO nouă localitate din județul Dâmbovița a intrat în scenariul roșu

O nouă localitate din județul Dâmbovița a intrat în scenariul roșu

-

O nouă comună din județul Dâmbovița a intrat în scenariul roșu. Este vorba de comuna Lucieni,  incidența cumulată în ultimele 14 zile ajungând la 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

 În scenariul roșu se mai află două comune dâmbovițene, respectiv Văleni-Dâmbovița (4.55) și Pucheni, cu o rată de incidență de 7,72. Comuna Pucheni este în carantină până pe 4 martie, 13 persoane find  infectate cu virusul SARS-CoV-2 în această localitate, potrivit raportului emis de DSP Dâmbovița.

 Localități în scenariul galben

Alte șapte localități dâmbovițene se află în scenariul galben începând de duminică, respectiv Răzvad (2.93), Dragomirești (2.65), Glodeni (2.4), Văcărești (1.96), Tărtășești (1.9), municipiul Târgoviște (1.77) și Aninoasa (1.57).

Un număr de 79 de localități dintr-un total de 89  sunt în scenariul verde, 17 localități neavând nicio persoană infectată cu noul coronavirus. Până la ora actuală în județul Dâmbovița au fost confirmate 17 388 de îmbolnăviri cu coronavirus.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...