Neregulile din sistemul sanitar. O mamă s-a revoltat din cauza mizeriei din Spitalul Județean Brăila

O mamă s-a revoltat din cauza mizeriei din Spitalul Județean Brăila
sursa: Facebook

O brăileancă a postat pe Facebook imagini din interiorul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Brăila. Femeia se declară revoltată de mizeria din salon și de serviciile proaste oferite de personalul medical. Ea le recomandă părinților care au copii bolnavi să ocolească unitatea medicală brăileană și să meargă la clinici private sau la Spitalul Județean din Galați.

Potrivit imaginilor postate pe rețeaua de socializare, în salonul de la Pediatrie este mizerie, iar mobilerul a fost achiziționat în urmă cu foarte mulți ani.

„Așa arată camerele unde internează copiii pe secția de pediatrie a Spitalului Județean Brăila. Să vă fie rușine în ce jeg țineți copiii și ne mai mirăm de ce ies mai bolnavi decât i-am adus. Bine că au pus suport de televizor pe perete, dar televizoarele stau doar în camera asistentelor și a medicilor. Nu ați schimbat absolut nimic de pe timpul comuniștilor. Rușineeee Brăila pentru că nu faceți nimic pentru copiii noștri”, a comentat, pe Facebook, Nicoleta Stoian, mama unui copil internat la spitalul brăilean.

Mama copilului internat vineri mai povestește că salonul era neîncălzit și că servicile medicale au dezamăgit-o. De altfel, femeia nu este la prima experiență de acest tip și a anunțat că va alege cabinetele private sau Spitalul Județean din Galați.

Imaginile au fost postate pe Facebook sâmbătă și sute de persoane le-au comentat.

„Într-una din imagini e un scaun metalic cu plasă unde probabil ar trebui să stea aparținătorul cu copilul… oribil, tot ce se întâmplă în sănătate e groaznic”, scrie un cetățean, în timp ce altă brăileancă spune că în tot spitalul sunt probleme foarte mari.

„Să vedeți cum mișună gândacii, că trebue să stai lângă copil să nu-i intre în gură sau în urechi și dacă se merge pe secțiile de adulți este aceeași poveste, poate mai rău. Nu merită să stai în spital, singura soluție este să faci internare la domiciliu și să vii zi de zi la spital pentru investigații, să stai în spital numai în cazul când esti foarte grav.”

Conducerea spitalului brăilean spune că, recent, în Secția de Pediatrie a fost făcută o investiție. De asemenea, secția urmează să fie mutată în altă clădire anul viitor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.