O fetiţă româncă de 5 ani dată afară din casă de părinţi în Italia: Cum a fost găsită

FOTO: djedj/Pixabay.com
FOTO: djedj/Pixabay.com

O fetiță româncă, în vârstă de cinci ani, a trecut prin clipe greu de imaginat în prima zi a anului 2024. Aceasta a fost dată afară din casă de familia sa și abandonată pe străzile din Italia.

CITEŞTE ŞI: Corpul de control al prim ministrului a descins la Autoritatea Navală Română: Nereguli grave!

Povestea tragică a unei fetiță românce, în vârstă de doar cinci ani a topit inimile italienilor. Aceasta a fost dată afară din casă și abandonată pe străzile Italiei, chiar în prima zi a anului 2024.

Deși fetița și-a pierdut familia, a găsit ajutor din partea cetățenilor italieni și protecție și căldură în brațele autorităților italiene. Se pare că fetița a fost observată pe stradă singură, de către un barman care a alertat imediat poliția. Micuța, de origine română, a fost încredințată serviciilor sociale.

Anunţul unui deputat

Vestea a fost transmisă de deputatul Francesco Emilio Borrelli. „Poliția care a venit de urgență m-a asigurat că fetița este în siguranță în mâinile lor și că un magistrat a demarat deja toate procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și de a reconstitui cele întâmplate. Noi am venit din nou la barul unde oamenii au sărit imediat să o ajute pe micuță, nu au ezitat nici o clipă.

Vrem să-i felicităm. Serviciile sociale s-au ocupat onorabil de tot ce a trebuit. Fetița a fost dată afară din casă și abandonată pe stradă. Este o poveste care este verificată acum suplimentar de poliție, dar care a fost spusă chiar de fetiță”, a spus deputatul pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.