miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO femeie din Dâmbovița a fost infectată cu noua tulpină de coronavirus

O femeie din Dâmbovița a fost infectată cu noua tulpină de coronavirus

-

O femeie din Dâmbovița a fost infectată cu noua tulpină de coronavirus. Anunțul a fost făcut de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Institutuul a transmis astăzi Ministerului Sănătăţii că au fost comunicate 6 noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2. Este vorba de noua variantă UK – linia genetică B.1.1.7.

Se vor efectua anchete epidemiologice

Persoanele infectate sunt 3 bărbaţi, din Bihor (35 ani), Ilfov (63 ani) şi Bucureşti (39 ani). Dar şi 3 femei din Bucureşti (69 ani şi, respectiv, 47 ani) şi Dâmboviţa (54 ani), în cazul cărora se vor efectua anchete epidemiologice.

Pentru aceste probe, secvenţierea genomului a fost făcută în cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...