O asistentă medicală a murit din cauza COVID-19. Avea 46 de ani și nu suferea de alte afecțiuni

sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

O asistentă medicală, de 46 de ani, din județul Botoșani, a murit din cauza COVID-19. Ea lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean și, în urmă cu câteva săptâmâni, s-a infectat. În ciuda eforturilor medicilor, asistenta a decedat. 

„A fost o internare lungă în Terapie Intensivă, de aproape două săptămâni, a urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidități care să determine o atât de mare imunodepresie sau afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. Ea, de la început, a fost internată la Terapie Intensivă”, a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, pentru Digi 24.

Colegii asistentei sunt în stare de șoc. „Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi! Secția Boli Infecțioase Adulți este de azi mai săracă, pierzând o asistentă medicală extraordinară! Am rămas cu un mare gol în suflet în urma acestei nedrepte despărțiri!”, a scris medicul Valentina Morcov pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here