Nuntă mare la Rahova. Un deținut celebru și-a cerut iubita de nevastă prin telefon

Penitenciarul Rahova
Penitenciarul Rahova

Aflat de câteva săptămâni în Penitenciarul Rahova, unui celebru deținut i-a venit chef de însurătoare. El și-a cerut iubita de nevastă prin telefon, după cum a anunțat fratele acestuia. Apoi, va fi și naș!

„A fost un moment sensibil, cel puțin pe mine m-a emoționat, dar, mai ales pe el. Cred că din dorința de ai aduce o mulțumire pentru ce a fost Roxana, o femeie puternică. Aceasta a fost întotdeauna alături de el, foarte loială și luptătoare. Au hotărât să se căsătorească aici în pușcărie. Urmează să facem toate demersurile să găsim soluția cea mai bună și să ne ocupăm de organizare, ce presupune o căsătorie în penitenciar. M-am bucurat foarte mult. Mama se va bucura teribil la această veste.

Radu ar dori să se căsătorească la începutul lunii viitoare când este și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea penitenciarului. După ce se căsătoresc, vor fi nașii colegului de celulă care și el își va lua prietena în căsătorie. Vor fi două nunți la Rahova. Nu știu care e regulamentul privind invitații. Mă voi ocupa de verighete și mai am câteva sarcini pe care mi le-a dat fratele meu”, a spus Mihai Mazăre, fratele fostului edil Radu Mazăre, care se află în Penitenciarul Rahova, după ce a fost extrădat din Madagascar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here