joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăVIDEO Noi probleme la autobuzele turcești cumpărate de Firea. Apă clocotită în...

VIDEO Noi probleme la autobuzele turcești cumpărate de Firea. Apă clocotită în drum spre aeroport

-

Abia ce au fost achiziționate, însă apar noi probleme la autobuzele turcești ale STB. Zeci de călători au fost evacuaţi vineri, după ce instalaţia de încălzire s-a stricat, iar autovehiculul a fost inundat cu apă clocotită.

Potrivit News.ro, este vorba despre unul dintre autobuzele Otokar care circula pe ruta 783, între Piaţa Unirii şi Aeroportul Henri Coandă Otopeni.

Și nu sunt singurele probleme la autobuzele turcești. Un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, era tras pe dreapta, joi seară, în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană.

Probleme peste probleme la autobuzele turcești

Primele 30 de autobuze Otokar dintre cele achiziţionate de municipalitate au fost puse în circulaţie, începând din 1 Decembrie, pe liniile 302, 336 şi 601, precum şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”. Primăria Capitalei anunţa atunci că, pe măsura ce vor mai fi recepționate autobuze, acestea vor fi introduse în circulaţie, conform graficului, pe liniile din zona centrală.

În luna iunie a acestui an, Primăria Capitalei a semnat cu Otokar contractul pentru achiziţia a 400 de autobuze Euro 6, valoarea contractului fiind de peste 458 de milioane de lei fără TVA.

Conform graficului de livrări, până la sfârşitul acestui an vor veni la Bucureşti primele 100 de unităţi. Autobuzele sunt de trei tipuri, în funcţie de traseele pe care vor circula: 320 de autobuze de 12 metri, 50 de autobuze de 10,7 metri şi 30 de autobuze de 18 metri.

Noile autobuze beneficiază de tehnologie GPS, care permite localizarea în trafic şi furnizarea către călători a informaţiilor legate de timpii de aşteptare în staţie şi de parcurgere a traseului. Numai că apar tot mai multe probleme la autobuzele turcești Otokar cumpărate de Gabrfiela Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...