luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNicuşor Dan riscă să îşi piardă mandatul de primar: Ce spune prefectul

Nicuşor Dan riscă să îşi piardă mandatul de primar: Ce spune prefectul

-

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, spune că va constata încetarea mandatului de primar general al lui Nicușor Dan în momentul în care starea de incompatibilitate va rămâne definitivă.

CITEŞTE ŞI: Ciucă l-a luat la ochi pe Nicuşor Dan după ancheta ANI

„(Prefectul – n.r.) o să constate încetarea mandatului, în cazul în care starea de incompatibilitate rămâne definitivă, fie după curgerea acestui termen de 15 zile, fie după ce se va fi pronunțat instanța de judecată”, spune la Antena 3 Toni Greblă.

Abuz în serviciu

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul pentru abuz în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și pentru incompatibilitate în cazul primarului general Nicușor Dan. Prefectura trebuie să verifice cum a deținut Dan patru funcții în instituții publice.

Primarul general Nicușor Dan anunță că va ataca în instanță raportul Agenției Naționale de Integritate (ANI) și solicită Agenției să ofere acces prese la întregul dosar administrativ în baza căruia au întocmit raportul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...