Nicuşor Dan, făcut praf: Lasă reţelele de furt din bugetul primăriei să se desfăşoare la maxim!

Nicușor Dan, capul ONG-urilor șantajiste

Fostul consilier al liderului USR îl atacă din nou pe fondatorul formațiunii, actualul primar general, invocând surse de la vârf.

CITEŞTE ŞI: Muțenia complice a lui Nicușor Dan! Unde este Raportul despre moartea Anei Oroș, femeia sfâșiată de câini?

Într-o postare pe facebook, intitulată „Care este marele deal din spatele primarului general din Bucuresti (aflat ieri de la cineva sus pus in administrație)”, Andrei Caramitru lansează o ipoteză care dă peste cap toate calculele pentru anul electoral viitor. Acesta nu se ferește de cuvinte, acuzațiile fiind extrem de vehemente:

„- Primarul lasă reţelele de furt din bugetul primăriei să se desfăşoare la maxim (acolo e grosul de bani, șpăgile de la dezvoltatori sunt mici in comparație – bugetul total al primăriei e de miliarde de EUR anual). Nu se implica deloc, nici nu se uita la ceva, nu numește pe nimeni acolo. Sunt aceiași ca pe vremea lui Firea – doar ca fura mult mai mult acum. Furt la maxim garantat.

  • în schimb – primarul este lăsat sa se ocupe direct de „urbanism” si sa blocheze absolut tot dacă vrea – să continue identic munca de activist de blocaj de dinainte. Să stea ore să facă sute mii de acțiuni juridice pe la care le scrie singur, obsesiv. Şi este protejat cu toate hotărârile executorii şi amenzile pe care le încasează încălcând legea (amenzile personale sunt plătite de primărie de exemplu).

Bani pntru partide

Totul bun si frumos pana acum. Banii curg gârlă la partide. Lumea aplaudă că „salvăm” boscheţi şi spații verzi pline de gunoaie si bălării. Orașul se duce in cap dar lumea nu înțelege nimic şi se bucură că luptăm contra burghejilor rechini.

Acum însă efectele acestui deal încep sa muște – pentru ca blocarea totală înseamnă şi blocarea refacerii spitalelor, stațiilor de metrou, tuturor investițiilor publice din oraș. cu efecte si pe bugetul central. Şi începe chestia să cam scârțâie. Dar încă ține deal-ul, pentru ca toate partidele se îmbogățesc (de asta nu are opoziție de fapt primarul in consiliu)”

Mai mult, atacul vine în contextul în care un alt aliat al edilului Capitalei, primarul Sectorului 6, l-a acuzat pe acesta că a generat haos prin blocarea Podului Grant, după ce în prealabil, a refuzat deblocarea proiectelor de infrastructură ce afectează tocmai traficul zonei de Vest, din Prelungirea Ghencea. De asemenea, colegul lui Ciucu, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că liberalii vor avea candidat propriu la București, validând indirect zvonul ca Nicușor Dan să preia conducerea Forței Dreptei, pentru a candida susținut de USR și PMP.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.