Fostul prefect USR Alin Stoica, „mulțumit” cu un contract la ALPAB-ul lui Nicușor Dan

Nicusor dan

Încă o operațiune suspectă de sifonare a banului public la Primăria București și CGMB. Conducerea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) a atribuit un contract fostului prefect Alin Stoica, deși în organigramă are prevăzuți angajați pentru același scop.

Corina Simona Bega a fost înscăunată de Nicușor Dan director la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) în luna iunie a anului trecut.

Pe 21 iunie 2022, viceprimarul USR al Capitalei, Horia Tomescu o lăuda pe Corina Simona Bega că „are competențe în a forma o echipă profesionistă cu scopul integrării activităților comerciale, un istoric de succes în proiecția fiscală pe termen scurt și mediu, în a controla costurile și a îmbunătăți procesele prin strategii inovatoare într-un sector extrem de competitiv”.  

ALPAB, vacă de muls politic

Iată însă că la doar câteva luni de la numirea în funcție, în februarie 2023, Corina Boga a găsit de cuviință să atribuie, prin încredințare directă, un contract în valoare de 27.000 lei (90 ore consultație x 300 lei/ ora) pentru fostul prefect al Capitalei, liderul filialei USR sector 6, Alin Stoica. Contractul are ca obiect: „servicii juridice specializate în domeniul relațiilor de muncă/de serviciu si dialogului social“, deși în organigrama ALPAB, figurează personal angajat pentru prestarea acestor servicii.

Anunțul atribuirii a fost publicat într-o zi de luni dimineața, (06 februarie), la puțin timp după publicarea ofertei de către avocat Alin Stoica (vineri, 3 februarie ora 16,11).

Alin Stoica a fost prefectul Capitalei în perioada martie -septembrie 2021, periodaă în care Nicușor Dan a demarat nestingherit operațiunea de suspendare a PUZ-urilor de sector din București

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.