Mureș. Un bărbat s-a recomandat polițist, pe baza unei legitimații false

FOTO: 4711018/Pixabay.com
FOTO: 4711018/Pixabay.com

Un bărbat de 31 de ani din Târgu Mureș a fost reținut joi pentru 24 de ore, oamenii legii descoperind în casa lui o legitimație falsă de polițist. Bărbatul era în vizorul autorităților de aproximativ o lună, fiind acuzat de fals material în înscrisuri oficiale.

Bărbatul își confecționase singur legitimația falsă de polițist, în cursul anului trecut.  El se recomanda ca fiind agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Joi polițiștii au descins în locuința lui, potrivit digi24.ro.

„În cursul zilei de 25 mai 2023, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş – Biroul Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale au efectuat o percheziţie, în Târgu-Mureş, la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, bănuit că şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. În fapt, în baza activităţilor investigative derulate şi a informaţiilor obţinute, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, la data de 27 aprilie 2023, cu privire la faptul că cel în cauză şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă, cu care s-ar fi recomandat mai multor persoane din municipiul Târgu-Mureş ca fiind poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale. De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta şi-ar fi confecţionat singur legitimaţia şi s-ar fi recomandat a fi poliţist începând cu anul 2022”, a transmis IPJ Mureş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here