Motor de barcă furat din Suedia, găsit pe o barcă din Delta Dunării

Foto sursa: delta-dunarii-pixabay-
Foto sursa: delta-dunarii-pixabay-

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, in cooperare cu lucrători din cadrul Administrației Rezervației Biosferei “Delta Dunării”, au descoperit un motor de barcă, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea  au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere și braconajului piscicol, potrivit g4media.ro.

Astfel, în zona lacului Solomon (Dunăvățul de Jos), poliţiştii de frontieră au verificat o ambarcațiune care aparține un cetățean român în vârstă de 49 de ani. S-a stabilit faptul că ambarcațiunea era propulsată de un motor Yamaha, de 50cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia. Persoana în cauză a precizat faptul că nu ştia situaţia juridică a bunului şi că este căutat de către autorităţile din Suedia.În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here