Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, contestaţia medicului Mircea Beuran la măsura arestului la domiciliu, decizia fiind definitivă. Medicul este acuzat de luare de mită.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins definitiv, joi, contestaţia pe care medicul Mircea Beuran a făcut-o la măsura arestului la domiciliu. 

Citeste si: Medicul Mircea Beuran, arest la domiciliu

Beuran, reţinut joi pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită, fusese prezentat instanţei cu propunere de arest preventivă pentru 30 de zile, dar magistraţii Ribunalului Bucureşti au decis arest la domiciliu. 

Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu

Mircea Beuran este acuzat că a primit suma de 10.000 de euro de la un medic pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea Chirurgie generală, pe o perioadă determinată, dar şi pentru a asigura câştigarea concursului de către cel care i-a dat banii.

Conform DNA, până în prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs.

Medicul Beuran a fost audiat joi timp de mai multe ore, după ce la domiciliul său şi la biroul său de la Spitalul Floreasca au avut loc percheziţii.                                         

viewscnt

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.