Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, precizări legate de posibilele cauze care au produs incendiul de la Spitalul Matei Balş

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a făcut precizări legate de posibilele cauze care au produs incendiul de vineri dimineaţă, în cadrul unui pavilion al Spitalului Matei Balş.

„Momentan nu este clar. Vin de la Matei Balş,  am văzut clădirea. Evident că a fost un incendiu violent. (…) Sunt 2 piste: o problemă punctuală, o greşeală individuală (…) Datoria noastră este să ne uităm la greşelile de sistem. Aştept să văd rapoartele de control care s-au făcut. Am cerut toate aceste rapoarte din ultimele 6 luni”, a declarat Vlad Voiculescu.

 „Din informaţiile mele sunt patru pacienţi în stare gravă la Balş”

În ceea ce priveşte pacienţii evacuaţi din pavilionul unde a avut loc incendiul, Vlad Voiculescu a declarat că: „Nu toţi sunt în stare gravă. Din informaţiile mele sunt patru pacienţi în stare gravă la Balş. Circa 40 de pacienţi fuseseră transferaţi la alte spitale din Bucureşti. Sunt locuri suplimentare. La Victor Babeş, minim 60 de locuri”.

Un incendiu s-a produs vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş, fiind evacuaţi circa 120 de pacienţi. Rudele și aparținătorii pacienților au venit în fața spitalului pentru a se interesa de starea acestora, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.