Ministrul Sănătăţii cere sancţionarea TVR după ce Garcea şi Dan Bittman şi-au bătut joc de măsruile restrictive în Noaptea de Revelion

Ministerul Sănătății solicită CNA să facă verificări cu privire la emisiunea difuzată în Noaptea de Revelion la TVR, prin care actorii incitau la nerespectarea măsurilor restrictive impuse de pandemie. În noaptea de Revelion au fost invitaţi la TVR Dan Bittman si Garcea, celebri prin atacurile lor la adresa măsurilor de prevenire a infecţiilor cu coronavirus.

Potrivit paginademedia.ro, programul difuzat de televiziunea publică este Vacanța Mare, contractul pentru această emisiune fiind de 50.000 de euro.

„Este vorba de mai multe contracte, încheiate separat, la începutul lunii decembrie, cu Mugur Mihăescu, cu Radu Pietreanu și cu firma lor de producție, R&M Production”, afirmă site-ul citat.

Mugur Mihăescu a declarat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR și că programul a fost filmat în pub-ul din Centrul Vechi, la St Patrick. „A fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piață”, a afirmat Mugur Mihăescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.