duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMinistrul Mediului anunță că plajele vor fi pregătite pentru sezonul care începe...

Ministrul Mediului anunță că plajele vor fi pregătite pentru sezonul care începe la 1 mai

-

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat că plajele de pe litoralul românesc vor fi gata la 1 mai. În perioada următoare, vor fi semnate actele adiționale cu operatorii de plajă.

„Intabularea s-a făcut, s-au făcut şi lotizările, am avut o discuţie chiar astăzi în şedinţa de Guvern cu domnul ministru Cadariu, se vor încheia acte adiţionale prin ABADL Constanţa cu operatorii de plajă pentru acest sezon. Pe termen mediu şi lung, am propus acum un an elaborarea unui PUZ pentru plaja nouă, în acest scop am lansat un concurs internaţional de soluţii împreună cu Apele Române, avem deja parteneriatul încheiat cu Ordinul Arhitecţilor pentru a amenaja această plajă nouă”, a declarat ministrul Mediului, într-o conferinţă de presă. 

Barna Tanczos a adăugat că plajele vor fi pregătite pe 1 Mai.

„Vor fi gata. Sunt intabulate şi vor fi contractele semnate. Se semnează acte adiţionale şi operatorii vor avea posibilitatea să folosească plajele în sezonul estival”, a afirmat ministrul Mediului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...