Ministrul Eugen Teodorovici spune că din disputa dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea pierde țara

administraţie mai suplă

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, susţine că disputa dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea trebuie tranşată în interiorul partidului şi că cei doi au obligaţia să rezolve acest conflict în partid, pentru că altfel, în opinia sa, „ţara pierde”.

„Lucrurile nu ar trebui să fie în situaţia de astăzi. Trebuie aduse în forurile de partid. Poate că lucurile nu s-au spus când trebuia să fie spus şi de asta probabil că lumea le-a acumulat şi reacţiile sunt cele pe care le vedem astăzi”, a afirmat Eugen Teodorovici, marţi seară, la TVR, referindu-se la disputa dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea.

Ministrul de Finanţe a spus că, în opinia sa, nu doar PSD, ci toată ţara pierde din cauza conflictului dintre cei doi: “Pierde partidul ca imagine şi, dincolo de partid, cred că pierde ţara pentru că, fiind cel mai mare partid, lumea aşteaptă multe de la acest partid ”. El a precizat că este simplu membri al PSD, neavând nicio funcţie politică în partid, dar că membrii CEx şi BPN „au obligaţia să-şi rezolve problemele în partid”.

„Aşa cum au stat ani de zile la aceeaşi masă, au făcut lucruri bune la aceeaşi masă, împreună, obligaţia lor ca şi lideri este de a găsi soluţia şi pacea de care şi partidul are nevoie, şi Guvernul, şi această ţară”, a mai spus el.

Teodorovici a apreciat şi că, având în vedere cât de mare este PSD, partidul ar trebui să aibă propriul candiat la Preşedinţie. „În mod normal, PSD-ul trebuie să aibă candidat propriu. E cel mai mare partid la nivel european, nu numai naţional”, a afirmat Teodorovici.

În acest context, el a precizat că PSD ar trebui să deţină şefia stângii la nivel european, deţinută în prezent de reprezentatul partidului de stânga din Bulgaria, Serghei Stanișev.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.