Ministru Muncii anunţă că premierul va tăia în carne vie: Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu!

Simona Bucura Oprescu foto: Facebook

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a afirmat, duminicfă seară, că reforma instituţiilor statului pe care premierul Marcel Ciolacu şi-a asumat-o în Parlament nu este făcută doar pe hârtie.

CITEŞTE ŞI:Marcel Ciolacu îi ia faţa lui Iohannis: Pleacă în SUA!

„Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

„Premierul şi-a asumat reforme curajoase şi care nu ţin doar de pensii, dar şi de reforme profunde ale statului român, astfel încât nu pe spinarea românului, pe spinarea mediului privat, ci venind cu reforme care să aducă o mai bună colectare, care să aducă o scdere a evaziunii fiscale, să ducă la politici publice mai coerente”, a declarat, duminică seară, la Realitatea Plus, Simona Bucura Oprescu.

Nu doar pe hârtie

Întrebată dacă reorganizarea instituţiilor statului este doar pe hârtie, Simona Bucura Oprescu a afirmat: „Nu este pe hârtie. Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu, de aşa natură încât statul român să fie mai eficient, mai suplu şi să aibă capacitatea administrativă de a servi mai bine cetăţeanul român”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.