Ministerul de Interne, scandal URIAŞ pentru tentativă de omor. Poliţiştii-mascaţi care au snopit în bătaie un bărbat, reţinuţi!

Patru polițiști de la trupele speciale ale IPJ Gorj au fost reţinuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt acuzați de tentativă de omor după ce au bătut un bărbat.

Oamenii legii s-au dezlănțuit la adresa unui șofer care a lovit cu mașina un polițist, ignorând semnalele agentului care voia să facă un control de rutină. Șoferul a fost dus la secția de poliție, unde a fost bătut ca la carte de oamenii legii care au reușit să nu lase niciun semn, lovindu-l doar pe corp. I-au distrus însă organele interne, așa că bărbatul a ajuns pe masa de operație. Cei patru mascați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Bărbatul, operat de urgenţă

Un bărbat a ajuns de urgență pe masa de operație după ce ar fi fost bătut de polițiști și de luptători de la trupele speciale ale IPJ Gorj, cunoscuți ca mascați.

CITEŞTE ŞI: Scandal cât casa în Poliţie: Mascaţi, acuzaţi că au snopit în bătaie un bărbat!

Omul ar fi lovit cu oglinda mașinii un polițist, lucru care a dezvlănțuit furia oamenilor legii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au deschis dosar penal, pentru tentativă de omor și alte infracțiuni, în cazul șoferului bătut de mascați. Bărbatul a ajuns la spital și a fost operat de urgență.

Reprezentanții IPJ Gorj au transmis presei că bărbatul a lovit cu mașina un polițist, care i-ar fi făcut semne să oprească, scrie Gorjexpress.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.