Mesajul din spital al unui preot antivaccinist, infectat cu COVID-19: Dragii mei, vaccinaţi-vă ca să nu ajungeţi aici. Asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante

FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com
FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com

Preotul sibian Achim Băcilă a transmis enoriașilor un mesaj de pe patul de spital. El s-a infectat cu Covid-19. Boala l-a transformat dintr-un antivaccinist convins într-un „promotor fervent al vaccinului”, spune preotul.

Acesta asociază secția Covid cu Purgatoriul lui Dante: „Toţi întră pe picioare, apoi are loc trierea: Unii în rai, adică acasă în bucuria celor dragi. Alţii «cu picioarele înainte»”.

Achim Băcilă a transmis enoriașilor un mesaj de pe patul spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, potrivit digi24.ro. El a fost internat cu noul coronavirus, scrie presa locală.

„Asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante”

După ce a petrecut 24 de ore într-o secție Covid, preotul și-a transmis gândurile unui coleg de breaslă, care a postat mesajul pe Facebook, cu acordul expeditorului.

„După 24 de ore în secţia COVID, iată reflecţiile mele:

-Deşi am fost „la un pas de moarte” cuvintele medicului Drăghilă, simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut…în primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor…

– Asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toţi întră pe picioare, apoi are loc trierea: Unii în RAI, adică acasă în bucuria celor dragi, Alţii în Iad, în întuneric…ducâdu-i „cu picioarele înainte” alţii…

„Antivacciniştii sunt influenţaţi malefic de duhurile demonice”

– Dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfinţitul stareţul EFRÈEM Vatopedinul”, se arată în mesaj.

Preotul sibian afirmă că: „Antivacciniştii sunt influenţaţi malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete”.

„Dragii mei, vaccinaţi-vă ca să nu ajungeţi aici. Soţia mea, Mari, vaccinată, n-are covid. Iată un exemplu concludent. De pe pat de spital vă îmbrăţişez şi vă doresc multă, multă, sănătate”, a mai scris preotul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.