Melodia care a detronat „All I Want for Christmas Is You”

La nu mai puțin de 65 de ani de la lansare, melodia „Christmas Tree” al Brendei Lee ajunge pe locul 1. Cântecul a depășit piesa „All I Want for Christmas Is You” a lui Mariah Carey, fiind prima melodie de sărbători care a ajuns în topul Billboard’s Hot 100 în acest sezon.

CITEŞTE ŞI: SONDAJ. Peste 75% dintre copiii de la sate nu au mers niciodată la un spectacol de Crăciun

După 65 de ani de când a fost lansată, melodia Brendei Lee, „Rockin’ Around the Christmas Tree”, a ajuns pe locul 1 și a detronat-o pe Mariah Carey.

Melodie sezonieră

„Rockin’ Around the Christmas Tree”, pe care Lee l-a înregistrat în 1958, când avea doar 13 ani, este o melodie sezonieră extrem de populară. Aceasta a făcut parte și din coloana sonoră a filmului din 1990 „Home Alone”. În ultimii ani, piesa a ajuns pe locul 2 de mai multe ori, în preajma Crăciunului, fiind sub melodia „All I Want for Christmas Is You” interepretată de Carey, scrie New York Times.

Pentru anul 2023, Brenda Lee s-a gândit să aducă piesa mai mult în atenția publicului. Așa că a făcut un nou videoclip pentru acestă melodie și și-a deschis un cont de TikTok. Iar aceste lucruri au făcut-o pe temerara de 78 de ani să o surclaseze pe Mariah Carey.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.