Marcel Ciolacu: Nu pot să le spun românilor să stingă becurile

Marcel Ciolacu spune că nu le poate cere românilor să economisească  curent electric adica să stingă becuri, cum recomandă Uniunea Europeană.

„Oamenii nu ne-au trimis în aceste funcţii de demnitari ai statului român ca să aducem iarăşi raţionalizarea”, a spus președintele PSD.  Liderul PSD a dat asigurări că România nu va rămâne fără energie, acestea fiind „povești pentru adormit copiii”. „România, în acest moment, la energie electrică, cât produce, atât consumă”, a precizat acesta, potrivit digi24.ro.

„Am trăit în acea perioadă a comunismului, când s-au făcut, totuşi, nişte investiţii majore în sistemul de energie.În cazul în care cineva doreşte să facă economie, e un lucru foarte bun, dar e o decizie personală, care ţine de bugetul familiei. Eu nu pot să le cer românilor să vină să facă vreo economie, să stingem becuri. Există şi alte state în Uniunea Europeană care nu sunt la capacitatea României. Nu avem o independenţă energetică, dar nici eu nu i-am pus pe ultimele două guverne să închidem mine şi să venim cu nişte aberaţii… o sarabandă de greşeli. Tot răul care se întâmplă în acest moment – haideţi să fim corecţi, fără să atac pe nimeni personal, coaliţia – este de la o liberalizare a preţurilor în energie total haotică, fără niciun fundament. (…) Eu nu am fost ales de oameni să vin să le schimb modul de viaţă. Dacă doresc şi îşi permit să plătească… ”, a spus Marcel Ciolacu.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.