miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMarcel Ciolacu, avertisment pentru PNL și Iohannis după decizia CCR

Marcel Ciolacu, avertisment pentru PNL și Iohannis după decizia CCR

-

 Marcel Ciolacu , reacționează după decizia CCR pe prelungirea mandatelor aleșilor locali și stabilirea datei alegerilor. Liderul social-democrat susține că mandatele aleșilor expiră pe 21 Iunie.

Motiv pentru care până la acea data Parlamentul TREBUIE să aprobe o lege care să prevadă atât prelungirea mandatului aleșilor locali. Cât și data alegerilor, în conformitate cu decizia CCR. În acest sens, Marcel Ciolacu  avertizează pe  Klaus Iohannis și PNL să nu atace noua lege la CCR.

„Incompetența și fuga continuă după procente a PNL aruncă în haos administrația publică!

Pe 2 aprilie am depus un proiect de lege în Parlament privind prelungirea mandatelor aleșilor locali și stabilirea datei alegerilor. La o săptămână distanță, tardiv și neproductiv, Guvernul a adoptat o ordonanță – aceasta fiind publicată pe 8 aprilie în Monitorul Oficial.

Din cauza lor, CCR a declarat astăzi neconstituțională prelungirea mandatelor aleșilor local pe motiv de paralelism legislativ.

Mandatele aleșilor din expiră pe 21 Iunie. Până la acea data Parlamentul TREBUIE să aprobe o lege care să prevadă atât #prelungirea mandatului aleșilor locali, cât și #data alegerilor, în conformitate cu decizia CCR.

Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice. Altfel, toate deciziile de după 21 iunie vor fi în afara legii.

Dar, în același timp, îi avertizez atât pe președintele Iohannis, cât și pe cei din partidul său, să nu mai tergiverseze, să nu conteste iar legea! Pentru că le-ar face un rău direct românilor, dar și propriilor aleși locali!!!!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...