Majorat desfășurat în județul Dâmbovița, oprit de polițiști

Un majorat cu 44 de persoane desfășurat sâmbătă, în comuna Băleni, în județul Dâmbovița, a fost stopat de polițiști. Oamenii legii au dat amenzi tuturor participanților, respectiv câte 1 000 de lei fiecăruia.

Administratorul localului a fost sancționat cu 10 000 de lei. Participanții la distracție nu au respectat prevederile antipandemice, a comunicat IPJ Dâmbovița.

Participanții la distracție nu au respectat legea

“La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza localității Băleni, se desfășoară un eveniment privat.

Polițiștii s-au deplasat la o sală de evenimente private. Ei au constatat că se desfășoară o petrecere de majorat. La care au participat 44 de persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare.

Pentru nerespectarea normelor Legii nr. 55/2020, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 10 000 de lei. Participanții la eveniment au fost sancționați cu amenzi de 1 000 de lei, fiecare”,  a comunicat IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.