Maia Sandu, mesaj la un an de război: Puterea noastră vine din dragoste şi unitate. Să avem grijă unii de alţii!

Maia Sandu FOTO: Captură Youtube
Maia Sandu FOTO: Captură Youtube

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis, vineri, la un an de la începutul războiului din Ucraina, că moldovenii sunt alături de poporul ucrainean în lupta acestuia pentru o viaţă liberă şi demnă.

„Pacea va învinge! Moldova va trăi în pace, alături de Ucraina victorioasă, în familia ţărilor europene, libere”, a afirmat ea.

CITEŞTE ŞI: Iohannis, întâlnire cu Maia Sandu după discursul lui Putin

„Nu există durere mai mare decât a pierde pe cineva drag. Nu există nedreptate mai mare decât să fii invadat şi ucis în propria casă, unde îţi duci viaţa liniştit şi frumos. Din dragoste de oameni şi de ţară, ucrainenii s-au ridicat, şi-au învins fricile şi au devenit invincibili”, a arătat Maia Sandu, în mesajul de solidaritate cu poporul ucrainean, transmis în contextul marcării unui an de război în Ucraina, potrivit Preşedinţiei din Republica Moldova.

Moldovenii, alături de ucraineni

Totodată, preşedinta Maia Sandu a subliniat că moldovenii sunt alături de poporul ucrainean în lupta sa pentru o viaţă liberă şi demnă.

„Ucrainenii vor pace. Moldovenii vor pace. Toată lumea care are ceva sfânt şi oameni dragi vrea pace. Puterea noastră vine din dragoste şi unitate. Să avem grijă unii de alţii, să avem grijă de ţară, să fim solidari cu ucrainienii care luptă pentru viaţa lor şi pentru libertatea întregului continent. Le mulţumesc tuturor celor care în fiecare zi oferă o mână de ajutor şi contribuie ca binele să învingă răul”, a menţionat preşedinta Republicii Moldova.

De asemenea, ea şi-a exprimat încrederea că: „Ucraina va învinge! Pacea va învinge! Moldova va trăi în pace, alături de Ucraina victorioasă, în familia ţărilor europene, libere. Слава Україні!”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.