Mai mulți angajați ai Primăriei Sectorului 6 sunt infectați cu coronavirus. Anunțul primarului Ciprian Ciucu

cipirianciuca, fotosursa: Facebook
cipirianciuca, fotosursa: Facebook

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 6 au fost confirmaţi cu noul coronavirus. A anunțat primarul sectorului, Ciprian Ciucu. Angajații prezentau simptome ale bolii.

La nivelul Primăriei a fost dispusă o anchetă epidemiologică, fiind luate mai multe măsuri. Una dintre ele este reducerea prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi.

Anunţul Primăriei Sectorului 6

”Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei au fost depistaţi pozitiv. Aceştia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2”, a anunţat, joi, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Primarul a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, fiind dispuse măsurile necesare de prevenţie pentru răspândirea virusului.

Apel la respectarea măsurilor de protecţie

”Printre acestea, vor fi și măsuri de reducere a prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi. Informăm cetăţenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăţi în contactarea instituţiei.Precum şi întârzieri în comunicarea unor răspunsuri,rezoluţii,acte.

Ne cerem scuze, pe această cale. Și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situaţie să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro”, a mai anunţat primarul, potrivit .stiripesurse.ro.

Primarul face apel la respectarea măsurlor de protecţie

”Vă mulţumim pentru înţelegere. Facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea şi combaterea virusului SASRS CoV-2”, a mai scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.