La Piatra Neamț s-ar putea construi un spital modular ATI cu ajutorul unui ONG

sursa: gov.ro. spit elias
sursa: gov.ro. spit elias

Reprezentanții Asociației Dăruiește Viață strâng fonduri pentru construirea unui spital modular ATI, cu toate facilitățile necesare. El va fi amplasat chiar în curtea Spitalului Județean în care a avut loc incendiul de la secția pentru bolnavi Covid în stare gravă.

Reprezentanții Asociației Dăruiește Viață vor să construiască la Piatra Neamț un spital modular ATI. Ei strâng fonduri. Potrivit acestora, donațiile pot fi făcute prin sms sau prin redirecționarea procentului de 20% din impozitul pe venit sau pe profit.

Spitalul va avea toate dotările necesare

„Spitalul Modular 2 Piatra Neamț va cuprinde 18 paturi. Ele vor fi grupate în 3 saloane și o rezervă de tip izolator, filtre pacienți, zonă de donning și doffing pentru personalul medical, laborator de analize medicale și sterilizare, depozite materiale, vestiare, grupuri sanitare, post supraveghere, cameră gardă, platformă tehnică pentru amplasarea CTA-urilor și chillerelor și spațiu tehnic pentru rețelele de fluide medicale. Spitalul va beneficia de centrală de tratare a aerului și rețea de gaze medicale. Ele sunt esențiale oricărei secții de terapie intensivă”, au anunțat reprezentanții Asociației Dăruiește Viață.

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț a ars în întregime în urma incendiului din noiembrie 2020, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.