Iubita lui Oprescu a RĂBUFNIT la adresa magistraţilor: Ei nici nu ştiu ce fac acolo, confiscă de la Nica că e a lui Oprescu!

Medicul Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu, s-a dezlănțuit la adresa anchetatorilor. Nica spune că aceștia nici măcar nu au idee ce bunuri confiscă.

Mai mult, Nica a dat câteva detalii și despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, după eliberarea acestuia din arest.

CITEŞTE ŞI: Oprescu s-a plâns de condiţiile din penitenciarele româneşti: Nici una din căile de atac probabil că va fi aprobată post-mortem!

„A venit aseara tarziu, ca sunt proceduri costisitoare, se merge la 7 instituţii să iei toate semnăturile. A venit tarziu, s-a odihnit si de dimineaţă si-a reluat activitatea cu avocatii. El intotdeauna este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui şi pentru tot ce a făcut el de-a lungul timpului. Şi-a dus greutăţile singur si in sinea lui. Nu se exterioriza. Cu noi e ok, dar impactul fizic si emotional prin care a trecut au lasat urme adanci si pe starea de sănătate si asupra lui ca persoană.

Vila ar fi luată cu credit

A muncit si a facut lucruri pentru Bucureşti. Daca nu a mai fost Oprescu nu mi se pare că s-a întâmplat ceva spectaculos în oraşul nostru. Ei nici nu stiu ce fac acolo, confisca de la Nica că e a lui Oprescu, in condiţiile in care eu am credit si le-am dat toate contractele.

Eu ma intorc la Bucuresti. Trebuie sa rezolv problemele de la spital, mi-am luat concediu o saptămână. Ma intorc la Bucureşti. El sta de cand a iesit la pensie in Grecia. Ăsta era visul lui, sa se mute cand iese la pensie”, a declarat partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu pentru România Tv.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. De ce oameni de rînd care au muncit o viata din noapte , noapte nu poate sa mearga nici un concediu in Caraibe, Dubai sau alte locuri hoți care iau mita și fac mînari ca si acest hoț dar cinstit zice el pe viata acolo unde are tinp sa mediteze la toate excrocherile facute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.