ITALIA. O româncă riscă să fie dată afară din casă. Fiul ei are probleme de sănătate

FOTO: ohurtsov/Pixabay.com
FOTO: ohurtsov/Pixabay.com

O româncă în vârstă de 43 de ani, rezidentă în Coccaglio, provincia Brescia, din Lombardia, riscă să ajungă pe străzi alături de fiul ei în vârstă de 22 de ani, care are probleme de sănătate.

Cazul ei a fost prezentat de jurnaliștii italieni de la  Prima Brescia, care spun că în primii 12 ani a locuit în Castelcovati și apoi, după o scurtă perioadă în Chiari, s-a mutat la Coccaglio împreună cu mama și cu fiul ei, care acum are 22 de ani.

Cosmina Gheară nu a mai putut să plătească chiria și acum riscă să ajungă sub cerul liber. „Întotdeauna am muncit, întotdeauna am plătit taxe și singurul lucru pe care îl cer este ca cineva să aibă încredere în mine, să mă ajute câteva luni, dându-mi șansa de a-mi reveni pentru că singură nu pot”, a explicat ea pentru sursa citată.

„Am lucrat ani de zile ca vânzătoare în supermarketuri, ultimul loc de muncă permanent a fost timp de 9 ani într-un lanț de supermarketuri cu sediul în Chiari, chiar dacă m-au tot mutat în diverse centre din teritoriu conform nevoilor companiei” a continuat ea. „Apoi, după Covid am rămas fără loc de muncă”. Au concediat-o, potrivit ei pe nedrept, a recurs la acțiuni judiciare, dar fără a obține reangajarea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here