ITALIA. O familie de români își caută fiul dispărut în urmă cu mai bine de 4 ani pe mare

Familia Voinea speră ca fiul lor să fie în viață, la aproape 5 ani de la dispariția lui. Antonio Voinea, care avea 31 de ani la momentul dispariției, nu a mai dat niciun semn de pe 2 mai 2018. Alături de prietenul său, Aldo Revello, a plecat din La Spezia la bordul vasului Bright, în Azore și Portugalia.

În acte, românul este declarat mort. Soția sa a dorit să clarifice situația în instanță, iar judecătorii l-au declarat pe acesta decedat. Însă părinții lui, chiar dacă respectă decizia soției, speră în continuare că își vor găsi fiul în viață sau măcar se va lămuri situația în care acesta a dispărut.

Tatăl lui Antonio, Nelu Voinea, în vârstă de 68 de ani, care locuiește în Italia, spune că autoritățile nu le-au oferit nicio informație legate de stadiul anchetei.

„Prin intermediul avocatului nostru, am cerut deja acum câțiva ani fotografii prin satelit ale porțiunii de mare de unde a fost emis semnalul Epirb (Emergency Locator Beacon, n.r.) și să se ia legătura cu autoritățile portugheze pentru a verifica dacă au fost efectuate cercetări aeriene. Din nou, am solicitat verificarea faptelor raportate de sursa anonimă, deoarece existau circumstanțe care meritau o investigație suplimentară. Nu numai că nu cunoaștem rezultatul investigației, dar nici dacă aceasta a avut loc”, a spus Nelu Voinea, pentru gazetaromaneasca.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.