vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaITALIA. O comunitate de români din Toscana i-a impresionat pe italieni

ITALIA. O comunitate de români din Toscana i-a impresionat pe italieni

-

Comunitatea românilor din Massa Carrara a surprins din nou italienii de la Asociația de voluntariat „Un cuore un mondo”, pentru al doilea an consecutiv. Conaționalii noștri au strâns suma de 2.000 de euro, donând-o asociației care sprijină familiile copiilor pacienți ai Spitalului de cardiologie „Gaetano Pasquinucci”. Banii vor ajunge la familiile copiilor bolnavi care au nevoie de tratamente pe termen lung și sunt cazate în apartamentele din apropierea spitalului.

„Un gest impresionant vine din partea comunității românești. S-au strâns aproape 2.000 de euro pentru familiile care sunt nevoite să stea în apartamentele adiacente „Spitalului Inimii”, la doi pași de Montignoso. Ieri dimineață cecul a fost predat președintei asociației „Un cuore un mondo”, Enrica Legname”, scrie La Nazione.

Cecul, în valoare de 2.000 de euro, a fost predat Asociației de voluntariat „Un cuore un mondo” de Mihai Vasile Ababei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...