joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaIsterie în Italia. O româncă ar putea fi o fetiță italiancă dispărută...

Isterie în Italia. O româncă ar putea fi o fetiță italiancă dispărută în urmă cu 17 ani

-

Un italian a observat o tânără care se plimba cu niște prieteni în Scalea, provincia Cosenza din Calabria, și s-a gândit că seamănă foarte bine cu o fetiță care a dispărut în urmă cu 17 ani, pentru găsirea ei declanșându-se o acțiune mediatică ce a durat luni de zile.

Carabinierii au decis să investigheze ipoteza italianului cum că tânăra de etnie romă ar putea chiar fetița dispărută, chiar dacă vârsta nu coincide.

„Singurul lucru care ne leagă e că avem același nume, Denise. Eu n-am făcut niciodată vreo legătură între povestea ei și a mea. Nu sunt eu Denise Pipitone. Sunt dispusă să fac un test ADN și sigur va ieși negativ. Este o pierdere de timp, m-am născut în România, pe 4mai 2002, din părinți români. Am crescut în România până la 7 ani, în 2009 am venit în Italia și am început școala aici”, a declarat Denisa Elena, la emisiunea „Pomeriggio Cinque”, de la Mediaset.

Potrivit La Repubblica, tânăra locuiește în Scalea, Calabria și și-a petrecut adolescența într-un institut religios din zona provinciei Cosenza. A fost imediat dispusă să colaboreze cu carabinierii și să furnizeze date despre părinții ei și originile pe care le are.

Denise Pipitone a dispărut pe 1 septembrie 2004, în timp ce se juca în fața casei bunicilor în Mazara del Vallo (Sicilia). Mama sa, Piera Maggio, a căutat în continuu în toți anii care au trecut de atunci. În 2005, un agent de pază a înregistrat cu telefonul mobil o fetiță care semănăa cu aceasta. Fetița este însoțită de o femeie romă și o întreabă la un moment dat unde o duce.

Oamenii legii i-au anchetat și pe sora mai mare a fetiței, fiica tatălui său, care este căsătorit cu o altă femeie. De asemenea, a fost anchetată și actuala soție a tatălui și fiica ei, dar nu au fost puse sub acuzare, deși apropiați ai mamei au susținut că ele s-ar face vinovate de dispariția micuței.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...