joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIohannis: Am asistat luni la o situaţie ridicolă. Am spus PNL că...

Iohannis: Am asistat luni la o situaţie ridicolă. Am spus PNL că nu sunt de acord cu trasesimul

-

Klaus Iohannis a acuzat din nou PSD miercuri că, în contextul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei, încearcă să saboteze şi să pună piedici.

El a calificat situaţia de la dezbaterea moţiunii de cenzură a PSD, unde nu a fost întrunit cvorumul de lucru, drept una care a frizat ridicolul. El şi-a exprimat speranţa ca PSD-iştii să ia în serios această lecţie. Referindu-se la accidentul în care a fost implicată maţina în care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode, preşedintele a afirmat că putem trage cel puţin două concluzii. Că nu e bine să te grăbeşti şi se vede nevoia dezvoltării infrastructurii. Iohannis a declarat că a discutat cu membrii PNL în legătură cu traseismul politic. El le-a spus că nu este de acord. El a făcut un nou apel la responsabilitate în contextul pandemiei de COVID-19. 

”Eu sunt împotriva traseismului politic”

”Eu sunt împotriva traseismului politic. Am avut întâlniri cu foşti colegi, colege din PNL şi le-am spus acest lucru. Cazuri punctuale au apărut. Eu sunt împotriva traseismul politic şi sper să prind vremea când acest traseism nu se mai practică. Probabil se va ţine cont din ce în ce mai mult. Speranţa mea e ca cel mai importat partid să dea un exemplu de urmat şi în acest domeniu”, a declarat preşedintele.

”E regretabil că se întâmplă un accident. Putem trage cel puţin două concluzii. Că nu e bine să te grăbeşti şi se vede nevoia dezvoltării infrastructurii. Din toată discuţia, partea bună e că nu a fost nimic grav rănit. Autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare”, a declarat preşedintele. El a fost întrebat despre accidentul în care a fost implicată în judeţul Argeş maşina în care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode.

El a respins ideea unei comparaţii cu accidentul în care a fost implicată coloana în care se afla maşina ministrului Gabriel Oprea, accident soldat cu moartea poliţistului Bogdan Gigină, potrivit news.ro.

Dragi români, continuaţi să fiţi responsabili

Dragi români, continuaţi să fiţi responsabili. Virusul, în absenţa unui vaccin, are o singură barieră – protecţia personală. Am înregistrat noi cifre îngrijorătoare. Atât în ceea ce priveşte cazurile noi de infectare, cât şi numărul persoanelor internate la ATI şi al deceselor.  Transmit condoleanţe familiilor îndoliate de pierderea celor dragi. În contextul unor noi măsuri de relaxare de la 1 septembrie, fac un nou apel: Dragi români, continuaţi să fiţi responsabili. Virusul, în absenţa unui vaccin, are o singură barieră . Protecţia personală, masca, distanţa spălarea pe mâini.  Guvernul a luat măsuri, sigur, nu este totul perfect, pot fi recunoscute şi corectate acele erori”, a declarat preşedintele.

În toate ţările sistemele de sănătate au fost supuse unei presiuni extreme, România nu a făcut excepţie. 

”Mulţumesc cadrelor medicale pentru profesionalismul lor. Fac apel la personalul medical să continue munca începută, să menţină dotarea spitalelor la un nivel ridicat petnru a avea tot ce este nevoie pentru îngrijirirea persoanelor bolnave.Autorităţile fac tot posibilul pentru a găsi rezolvările.”, a menţionat Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...