joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIntervenție în forță în Sectorul 5 pentru deszăpezirea străzilor și trotuarelor

Intervenție în forță în Sectorul 5 pentru deszăpezirea străzilor și trotuarelor

-

20 de utilaje de deszăpezire și peste 150 de angajați ai operatorului de salubritate au intervenit în teren pentru deszăpezirea străzilor și trotuarelor din Sectorul 5.

Având în vedere condițiile meteorologice, Primăria Sectorului 5 a activat Comandamentul de Iarnă.

„Astfel, astăzi, începând cu ora 03:30, 20 de utilaje de deszăpezire (pluguri și sărărițe) au fost scoase în teren și au acționat pe străzile din Sectorul 5.

În teren acționează și 150 de operatori ai Societății Salubrizare Sector 5 S.A., care de la primele ore ale dimineții au aplicat material antiderapant pe trotuare, pe căile de acces în școli, grădinițe și spitale.

În același timp, s-a acționat și pe străzile laterale, intervenția pe acestea fiind încă în desfășurare.

Comandamentul de Iarnă rămâne activ și în zilele următoare, având în vedere avertizările meteorologilor. Echipele de intervenție sunt în dispozitiv, în puncte fixe, 24 de ore din 24 și sunt gata să acționeze ori de câte ori situația o va impune”, transmite Primăria Sectorului 5.

Pentru iarna 2022 – 2023, Primăria Sectorului 5 are pregătite 54 de utilaje de ultimă generație (39 de utilaje cu plug, dintre care 27 dispun și de sărăriță, utilaj folosit la împrăștierea materialului antiderapant).

„Totodată, pentru acest sezon, avem în depozite peste 151 de tone de material antiderapant (clorură de sodiu, ce va fi amestecat cu inhibitor de coroziune). De asemenea, S.C. Salubrizare Sector 5 S.A. are încheiat un contract de furnizare de material antiderapant pentru o cantitate garantată de 3.000 de tone, cu posibilitatea de suplimentare în funcție de necesități”, mai transmite Primăria Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...