sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIncident grav la un liceu din Cluj- Napoca

Incident grav la un liceu din Cluj- Napoca

-

O elevă de 16 ani a căzut de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, suferind traumatisme.

Ea a fost transportată la spital. Incidentul a avut loc în timpul orei de engleză, în prezenţa colegilor şi a profesoarei, potrivit g4media.ro.

.„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă tinerei, elevă la Liceul de Arte Plastice”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj. Conform reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj, incidentul de la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, a avut loc între orele 14,00-15,00, la ora de limba engleză, în prezenţa colegilor şi a profesoarei. „Precizăm faptul că directorul Liceului de Arte Vizuale ‘Romulus Ladea’ Cluj-Napoca a informat imediat IŞJ Cluj cu privire la incidental petrecut în spaţiul şcolii, potrivit procedurii de comunicare a incidentelor în regim de urgenţă”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...