UPDATE/Hoții au descins chiar în curtea Poliției Galați: au furat banii dintr-un aparat de tipul SelfPay

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Un spațiu comercial, aflat în curtea Poliței Galați, a fost jefuit. Hoții au furat de la stația de plăți taxe tip „SelfPay”, caseta în care se aflau banii din încasări.

UPDATE/În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au identificat prezumtivul autor al comiterii furtului reclamat, este vorba despre un bărbat de 29 de ani, din municipiul Galați.

„Acesta este proprietarul spațiului comercial pe care îl închiriase și care a pătruns în acesta prin folosirea de chei potrivite. Autorul este proprietarul acelui container în care își desfășurau activitatea două societăți comerciale: una cu multiplicare documente (xerox) iar cea de-a doua cu gestionarea acelui SelfPay”, a transmis IPJ Galați.

Potrivit IPJ Galați, luni, 3 octombrie 2022, la ora 09:30, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale, un bărbat de 29 ani, din Galați, că, în perioada 30 septembrie – 03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societății de la stația de plăți taxe tip „SelfPay”, caseta în care se aflau banii din încasări. Spațiul comercial este amplasat pe strada Domnească, din municipiul Galați, pe terenul aflat în administrarea unei instituții de învățământ superior, dar cu acces din curtea interioară ce deservește serviciile mai multor instituții.

Din primele verificări a rezultat că ușa de acces în punctul de lucru a fost găsită de administrator descuiată și fără urme de forțare, spațiul fiind situat efectiv în fața sediului Serviciului Pașapoarte.

„Totodată, precizam că accesul către structurile Poliției este amplasat în partea din spate a clădirii aflată în această curte. A fost efectuată cercetarea la fața locului și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, urmând a se stabili împrejurările în care s-a comis această faptă”, a transmis IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.